ingrediente

  • 6000g Faina de 70%
  • 4000g Jogging Bread ULDO
  • 150g drojdie
  • 5600g apă 

 

 

PENTRU DECORARE

 

 

 

  • 500g Corn Extrudate ULDO (Seminte de porumb-Decoratiuni pentru panificatie

 

Directii

 

Timp de frământare: 3 'la viteză mică și 9'-10' la viteză mare

Temperatura apei: 24 ° C

Temperatura aluatului: 24 ° C - 26 ° C

Timp de repaus: 12 ore într-o tavă de alimente refrigerate la 5 ° C

Bucăți de aluat: 100g sau 350g sau 500g

Formă de aluat: Bageluri de tip și decorare cu extrudat de porumb ULDO

Timp de umplere: 40 'la 35 ° C și 75% umiditate

Timp de coacere: 35 de minute cu aburi și cu deschidere de clapă de 5 'înainte de sfârșitul timpului de frământare

Temperatura cuptorului: 220 ° C

 


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: